Oblačno
  • 6 °C
  • Oblačno
Reported on:
12. December 2017 - 23:30

01 474 08 00

Papir ne raste na drevesu

V skladu s trajnostno naravnano poslovno strategijo smo v Javnem holdingu Ljubljana, v sodelovanju z družbami Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga, v začetku februarja pričeli z akcijo »Prijavite se na e-račun in osvojite nagrado!«, s katero smo med uporabniki storitev omenjenih družb spodbujali prejemanje računov za storitve javnih podjetij v elektronski obliki.

S komuniciranjem prednosti uporabe e-računa, ki jih le-ta prinaša tako uporabnikom, kot okolju, in z nagradno igro, ki je vključevala nagrade, ki spodbujajo odgovorno in trajnostno naravnan način življenja, smo število prijav na e-račun, predvsem fizičnih oseb, povečali za 100 odstotkov.
Nagradna igra, ki je potekala v okviru akcije, je zaključena. Žrebanje osemdesetih nagrad bo potekalo 13. aprila 2017 v prostorih Javnega holdinga Ljubljana. Seznam nagrajencev bomo objavili in izžrebane nagrajence obvestili o prejemu nagrade. 

Uporabnikom storitev javnih podjetij Energetika Ljubljana, JP Vodovod-Kanalizacija in Snaga, ki želijo prejemati e-račun, še vedno omogočamo prijavo za vsa tri podjetja na enem obrazcu.

Izpolnjeno in podpisano Vlogo za izdajo e-računa lahko pošljete po pošti na Javni holding Ljubljana, Verovškova ulica 70 ali dostavite osebno v vložišče na istem naslovu. Skenirane izpolnjene in podpisane vloge lahko posredujete tudi na e-naslov eracun@jhl.si.

 

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj